Alegeri prezidențiale 2019. El este primul român care a votat în Diaspora. Mesajul lui pentru toți românii

Ioan Macaveiu este primul român care a votat pentru turul II al alegerilor prezidențiale. El s-a prezentat la secția de votare din Auckland împreună cu soția sa, care a fost primul votant la turul I. Tânărul român a făcut un apel la unitate națională și i-a îndemnat pe cei nemulțumiți că favoritul lor nu este pe buletinul de vot să meargă la urne. El se referea la votanții lui Dan Barna.

„Astăzi am făcut schimb cu Mădălina Ghibuşi și am fost primul român de pe glob care a votat în turul al 2-lea al alegerilor prezidențiale 2019.
Am votat cu gândul că de aici de la „capătul lumii” vom contribui, împreună cu familia și prietenii noștri, la o nouă șansă pe care România o merită atât, atât de tare.
Mulți de acasă vor vota din interes personal cu roșu (PSD, n.red.) și o fac într-un mod constant, bravo lor.
Alții, hotărâți și conștienți de importanta acestui moment, vor vota cu galben (PNL, n.red.), nu neapărat pentru încrederea în candidat, ci pentru o perspectiva pe termen lung mult mai favorabilă dar și pentru a oferi o perioadă mai stabilă pe plan politic, până la următoarele alegeri parlamentare.
Astăzi am fost la vot cu gândul și la toți cei care au votat în primul tur, ca și noi de alt fel, cu albastru (USR, n.red.) și nu mai vor să voteze și în acest weekend.
Sper tare mult să vă răzgândiți și să luați în considerare că România pe care vi-o doriți nu poate fi completă fără contribuția voastră .
Așa că cel mai bine haideți să jucăm în echipă și dăm un +plus de energie fratelui nostru experimentat,lent și tăcut (Iohannis, n.red) și împreună să-i arătăm și fratelui mai în vârstă, egocentric și neinformat (PSD) că noi cei tineri, visători,implicați și motivați ne dorim o țară mai bună pentru toți românii.” a scris Ioan Macaveiu pe Facebook.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here