Lista pentru Camera Deputaţilor a partidului Pro România este deschisă la Prahova de Alexandru Iacobescu. Organizaţia județeană a partidului a depus, miercuri, dosarele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din decembrie. Iacobescu este un apropiat al fostului deputat Sebastian Ghiţă care i-a împrumutat, în trecut, aproape 100 de milioane de euro.

Iacobescu a declarat, după depunerea candidaturii, că, împreună cu cei din echipa sa, va „pune umărul” pentru a reconstrui judeţul Prahova şi pentru a atrage aici fonduri europene şi guvernamentale în vederea dezvoltării zonei, scrie agerpres.ro.

„Să uităm de confruntări politice şi să încercăm să aducem cât mai multe fonduri pentru a dezvolta atât judeţul, cât şi oraşul Ploieşti”, a spus Iacobescu.

Alexandru Iacobescu este cunoscut drept un apropiat al fostului deputat Sebastian Ghiţă. De altfel, acesta a fost şi audiat de procurorii DNA Ploieşti în dosare în care Ghiţă are calitatea de inculpat.

Pe locul al doilea la Camera Deputaţilor figurează fostul prefect Mădălina Lupea, de profesie procuror.

Lista pentru Senat a celor de la Pro România este deschisă în Prahova de Cătălin Beciu, antreprenor, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, care a fost preşedinte ALDE Prahova. În 2017, acesta a criticat dur, pe pagina sa de socializare, protestele împotriva proiectelor privind graţierea şi modificarea Codurilor penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here