Presă: Complot pentru terfelirea imaginii lui Novak Djokovic

Sursa: Wikipedia

Tenismanul Novak Djokovic, nr. 1 mondial, a fost ţinta unui plan nereuşit pentru a-i terfeli onoarea şi căsnicia prin publicarea unor fotografii cu conţinut sexual, conform mărturiei făcute de un fotomodel pentru o revistă de scandal din Serbia, citată de EFE, preluată de Agerpres.

Revista Svet i Scandal a publicat un interviu cu modelul Natalija Scekic, care a primit o ofertă de la o persoană anonimă din Anglia pentru a-l seduce pe Novak într-un apartament, în care erau instalate camere video ascunse, în schimbul sumei de 60.000 dolari.

Planul a eşuat, conform sursei citate, din cauză că organizatorul înscenării nu a avut timpul necesar pentru a pregăti capcana şi pentru că Scekic a refuzat propunerea.

”Am râs când am primit oferta, crezând că e o glumă, dar bărbatul era foarte serios. M-am simţit foarte jignită şi umilită. Sper că nu se va găsi nicio fată care să facă asta, pentru că nu este corect faţă de Novak. Este cel mai bun ambasador al nostru, un bărbat exemplar, familist, şi cineva ar putea să-i facă rău pentru bani sau cel puţin să încerce”, a declarat manechinul, care susţine că a vrut să-l lovească pe intermediarul care i-a transmis oferta la Belgrad.

Djokovic, 33 ani, este căsătorit cu Jelena Ristic, prietena lui din adolescenţă, cu care are doi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here