Alexandru Muraru, ales preşedintele PNL Iaşi. Cîţu: Ne susţinem reciproc

Foto:. Inquam Photos / Bogdan Buda

Alexandru Muraru a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PNL Iaşi cu 387 de voturi din 400. Premierul Florin Cîţu a precizat că are toată încrederea în acesta şi există o susţinere reciprocă, transmite News.ro.

„Alexandru Muraru este noul preşedinte al PNL Iaşi. 387 de voturi din 400! Am toată încrederea în el, ne susţinem reciproc, aşa cum a anunţat şi el. Facem echipa şi la Guvern, şi în partid! Bun venit în echipa câştigătoare, Alex!”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă pe Facebook.

“Aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat încrederea de a duce mai departe reușitele celei mai puternice filiale politice din județul Iași. Le mulțumesc tuturor celor care și-au manifestat astăzi dorința de a face parte dintr-un proiect în care fiecare dintre ei va avea un rol. Totodată, vreau să felicit întreaga echipă care a format fostul BPJ care, alături de Costel Alexe, au reușit performanța câștigării alegerilor locale din 2020, cu peste 50 de primării și 700 de consilieri locali și județeni. De aici mai departe, nu putem decât să construim spre noi victorii. Dar alegerile de astăzi nu sunt despre noi, ci despre ieșeni. O spun pentru că avem răspunderea guvernării locale și naționale. Avem un program de guvernare de pus în practică și responsabilitatea de a livra față de cetățeni! Pornesc la drum cu o serie de obiective clare: opt ani de guvernare pentru un Iași puternic și prosper, menținerea președinției Consiliului Județean Iași, menținerea Primăriei Municipiului Iași, menținerea actualelor primării câștigate și creșterea numărului acestora la 60, respectiv creșterea numărului de consilieri locali și județeni, respectiv creșterea numărului de parlamentari”, a declarat Alexandru Muraru, noul președinte al PNL Iași.

Structura Biroului Politic Județean al PNL pentru perioada 2021 – 2025, este următoarea:
Alexandru MURARU – Președinte

Lucian RUSU – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Strategii și Relații Politice)
Liviu BRĂTESCU – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Politici Publice)
Marius Alin ANDRIEȘ – Prim-Vicepreședinte (Departamentul: Dezvoltare Urbană și Relația cu Organizația Municipală Iași)

Andrei CAZACU – Vicepreședinte (Departamentul: Strategii și Relații Politice)
Romeo VATRĂ – (Departamentul: Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și Purtător de cuvânt)
Silviu APOSTOL – Vicepreședinte (Departamentul: Politici economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene)
Daniel JURAVLE – Vicepreședinte (Departamentul: Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, ONG)
Stelian TURCU – Vicepreședinte (Departamentul: Politici privind Administrația Publică, Justiția, Siguranța Națională, Ordine Publică, Siguranța Cetățeanului)
Benoni MORUZI – Vicepreședinte (Departamentul: Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală)
Dan NIȚĂ – Vicepreședinte (Departamentul: Politici în Sănătate)

Marius DANGĂ – Membru
Ioan ALEXA – Membru
Liviu DULGHERU – Membru
Constantin DOLACHI – Membru
Marius MINEA – Membru
Paul MURSA – Membru
Gheorghe HRIȚCU – Membru
Ion TĂNASĂ – Membru
Mihai ȚIBUCANU – Membru
Dumitru PRIGOREANU – Membru
Ionel ONEAGĂ – Membru
Mihai Claudiu BODOAȘCĂ – Membru
Daniel ȘANDRU – Membru
Sorin TRANDAFIRESCU – Membru
Florentin CIOBOTARU – Membru

Radiografie Reuters a Americii, la cea de-a 245-a aniversare a Zilei Independenţei

2 COMENTARII

  1. Asa cum era de asteptat se reconfigureaza harta sefilor de partid din teritoriu si doar cu putine exceptii , ce confirma regula , actualul premier se detaseza in cistigator .De maxima importanta aceste alegeri din filiale .Marea majoritate a liderilor PNL inclusiv Presedintele Romaniei (din postura de fost sef PNL)se pozitioneaza alaturi de actualul premier si inteleg importanta a ceea ce actualul premier poate face pozitiv pentru partid . Premierul Citu poate readuce votantii (de o viata )PNL ce nu sau mai prezentat la votul din alegerile parlamentare (motivele sunt acum stiute de toti ).Citu poate oferi o sansa indecisilor (votantii ce inca nu sau hotarit )si celor care doresc respectarea regulilor si a democratiei . ACUM CHIAR AI CU CINE VOTA- va fi viitorul slagar al campaniilor ce urmeaza .Dupa ce timp de 31 de ani am baltit – ca natie – in aceasta forma de semiimpostura politica si unde am mimat democratia este momentul se ne alaturam celor ce vor si pot sa reaseze tara pe drumul European si Occidental .Oferta Presedintelui natiunii si a noului sef de partid PNL este de nerefuzat si are la baza tuturor deciziilor viitoare si banii din PNNR.Membrii de partid mai noi sau mai vechi (cu mici exceptii )se vor alatura in a sprijini acest nou drum al tarii .

  2. Cum era de asteptat,hop si idiotul de serviciu de pe aici al lui catu, cu iesplicatii de prezicatoare tip baba vanga!😯😃😅Catu,acest prim ministru ratat deja,caci tot mai multi romani NU se mai vaccineaza,mai ales dupa declaratii IRESPONSABILE de genul:”TINTA DE A DEPASI PANDEMIA A FOST ATINSA”!!!Si imediat a scazut iar numarul vaccinatilor,de data asta la jumatatea celor vaccinati in ziua anterioara !!!!Dar infectarile au crescut,mai ales cu varianta indiana!Bravos,nea’💪,tot inainte cu tinta dumitale ratata,spre o toamna pe care adevaratii specialisti,imunologii ,o vad cam fierbinte,dupa cum „rezolvi” dumneata pandemia!Vinzi vaccinurile,ca nu mai ne trebuie,gata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here