„Am plâns toată dimineața”. Sute de carduri-cadou au fost oferite de un Moş Crăciun anonim în Canada

Câteva sute de rezidenţi din Edmonton (vestul Canadei) au avut parte de o surpriză din partea unui misterios Moş Crăciun, un plic cu un poem şi un card-cadou de 250 de dolari canadieni (160 de euro), au relatat sâmbătă mass-media canadiene, potrivit News.ro, care citează AFP.

Pe 24 decembrie, „am găsit la uşa mea, când m-am trezit, un foarte frumos card-cadou”, a povestit pe Facebook o locuitoare din Edmonton, Leigh-Ann MacNaughton. „Am plâns toată dimineaţa”.  

În acest plic era un voucher pentru o sumă de 250 de dolari canadieni valabilă la magazinele Walmart şi un poem de speranţă şi solidaritate.

Elisha Tennant, o locuitoare din cartierul North Glenora care şi-a pierdut slujba în timpul pandemiei, a spus că şi ea a plâns când a deschis plicul. „Este atât de emoţionant ca cineva să facă asta”, a povestit ea vineri, potrivit postului public CBC. „Această sumă înseamnă o lună de cumpărături pentru noi”.  

Potrivit CBC, care a contactat prin e-mail misteriosul binefăcător anonim, plicuri similare au fost trimise la 400 de persoane din acelaşi cartier din oraşul Alberta, provincie din vestul canadian. 

„Am decis să o fac pentru că mulţi oameni au avut un an foarte dificil şi am avut mijloacele de a-i ajuta”, a explicat persoana care a făcut donaţia. „Sper că aceste cadouri să le dea oamenilor sentimentul că lumea este plină de bunătate şi un viitor mai bun nu este prea departe”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here