Ambasadorul Ungariei la Chișinău, acuzat că a lovit un polițist cu mașina după ce a provocat un incident în trafic

Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova a fost protagonistul unui incident auto în centrul Chișinăului, sâmbăta trecută. El a fost acuzat de poliția moldoveană că a refuzat să respecte indicațiile de trafic și că a lovit ușor cu mașina pe polițistul care îi spunea să elibereze strada pe care o blocase, conform Deschide.md.

În clipul video se poate vedea cum polițistul îi cere politicos diplomatului să elibereze zona, după ce acesta blocase strada și congestionase circulația pe o stradă centrală din Chișinău. După mai multe minute, mașina pornește și pare că îl lovește ușor pe polițist – „M-a tamponat corpul diplomatic!”, poate fi auzit polițistul spunând imediat după incident.

Ulterior, Ambasada Ungariei la Chișinău a ținut să facă precizări în legătură cu incidentul. Misiunea diplomatică ungară a transmis că la volanul automobilului se afla chiar ambasadorul Sandor Szabo.

Ambasada a dat vina pe polițiști, despre care spune că „au încălcat legea, demonstrând un comportament agresiv și nerespectând preverile convențiilor internaționale. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here