AmCham România are un nou director executiv

Letiţia Pupăzeanu este noul director executiv al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România) începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Anca Harasim, care a condus organizaţia timp de 21 de ani, transmite News.ro.

„Letiţia Pupăzeanu devine directorul executiv al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham România) începând cu 1 iulie 2021, preluând acest rol de la Anca Harasim, directorul executiv al organizaţiei timp de 21 de ani”, a informat AmCham.

Anca Harasim va continua să sprijine activitatea AmCham din rolul de consultant de management până la finalul lunii martie 2022.

“Alături de colegii din echipa AmCham vom rămâne dedicaţi misiunii de a promova viziunea comunităţii AmCham şi priorităţile pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei româneşti şi a climatului investiţional din ţara noastră. Perioada plină de provocări pe care încă o traversăm a contribuit la consolidarea AmCham şi ne-a dovedit încă o dată cât este de importat să fim împreună ca mediu de afaceri şi să contribuim constructiv la identificarea celor mai bune soluţii”, a spus Letiţia Pupăzeanu, noul director executiv al AmCham România.

După o experienţă de 6 ani în cadrul USAID (United States Agency for International Development), Letiţia Pupăzeanu s-a alăturat echipei AmCham în anul 2007, în rolul de Advocacy Manager, devenind ulterior Policy Director şi  Director Executiv Adjunct.

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România) este de peste  25 de ani între cele mai reprezentative asociaţii ale comunităţii de afaceri din România şi un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea României sau dinamica relaţiilor comerciale între SUA şi România.

În prezent, cele peste 450 de companii americane, multinaţionale şi româneşti membre ale comunităţii AmCham România fac posibilă implicarea AmCham în promovarea priorităţilor economice pentru multe domenii de activitate, prin grupuri de lucru specializate, precum: Pieţe de Capital şi Servicii Financiare, Guvernanţă Corporatistă, Concurenţă şi Ajutor de Stat,  Energie, Educaţie, Economie Digitală, Fiscalitate, Mediu , Piaţa Muncii, Sănătate,  Fonduri Europene, Achiziţii Publice şi Partneriat Public-Privat, Real-Estate şi Turism.

AmCham Romania este membru acreditat al U.S. Chamber of Commerce şi face parte din reţeaua europeană a organizaţiilor AmCham.

USR PLUS condamnă violenţa asupra lui Clotilde Armand: A deranjat grupurile de interese abonate la banii publici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here