Amenințări la televiziunea rusă: Un război cu NATO va fi unul nuclear, nu ne pasă câte țări distrugem

Noi amenințări privind declanșarea unui război atomic au apărut la una dintre televiziunile publice ruse. Un deputat al Dumei de Stat a declarat, pe fondul discuțiilor de aderare a Finlandei și Suediei la Alianța Nord-Atlantică, că un război cu NATO va fi unul nuclear și că Rusiei nu îi pasă câte țări va distruge.

„Finlandezii și suedezii ar trebui, de asemenea, să înțeleagă lucruri simple, că vom intra în luptă directă cu ei doar în cazul în care suntem în război cu NATO, iar dacă e un război cu NATO acesta nu va fi cum știți, cu drone, va fi nuclear”, a spus Alexei Juravliov, deputat în camera inferioară a parlamentului rus, într-o emisiune a canalului TV Rossia-1, potrivit Hotnews.

„Și nu o să ne pese câte țări distrugem, 28 sau 32. Ei ar trebui să înțeleagă acest lucru foarte bine. Avem destule [arme nucleare] pentru toate la un loc, avem cu ușurință suficiente pentru 32”, a continuat el.

Juravliov, ales deputat pe listele partidului naționalist Rodina (Patria), a mai spus că Statele Unite reprezintă un caz aparte fiindcă au o populație de 300 de milioane de locuitori și că „teoretic, cineva ar putea supraviețui acolo”, dar că „finlandezii sunt 5 milioane sau puțin mai mulți” și că aceștia nu au nicio șansă de a supraviețui.

„Așa că ei ar trebui să înțeleagă asta!”, a avertizat deputatul.

Despre finlandezi a spus că ar trebui să înțeleagă că sunt „bastarzi care au luptat de partea fasciștilor”, referindu-se la al Doilea Război Mondial. „Noi știm asta”, a mai spus el, amintind apoi că Forțele Aeriene ale Finlandei au avut până recent svastica pe emblema ramurii militare.

„Noi înțelegem foarte bine cu cine avem de-a face”, a  concluzionat politicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here