Foto: INQUAM/Octav Ganea

Un articol acid la adresa Gabrielei Firea a fost publicat pe „Realitatea din PSD” – un site controlat de Anca Alexandrescu. Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea – având în continuare legături puternice cu liderii PSD – o atacă violent pe Firea.


În articol, intitulat „Albinele nu înțeapă decât o dată în viată!”, se reproșează Gabrielei Firea că, prin „lamentări și victimizari”, a abătut atenția de la adevărata victimă a alegerilor locale, Daniel Tudorache.

Rezultatul a fost că sesizările PSD au părut în contextul indus de doamna Firea un război al înfrânților, o revărsare a frustrărilor și a fierei”, se afirmă în articol. „Doamnele care preponderent i-au dat votul asistă neputincioase cum tocurile azvârlite în toate direcțiile riscă să aștearnă un val de misoginism peste o tară cam neinspirată la emanciparea femeii”, i se mai reproșează lui Firea.
Iată articolul integral, semnat Vitoria Lipan, acesta fiind vcel mai probabil un pseudonim al Ancai Alexandrescu.

Gabriela Firea are o personalitate vulcanică care îi scapă adeseori de sub control. Are energie inepuizabilă, dar uneori scapă caii putere din mână și face prăpăd în jur. Așa s a întâmplat și la alegerile locale. Pierderea suferită în fata lui Nicusor Dan a înfuriat o și s a pornit tsunami: val de acuzații la adresa PSD, val de acuzații la adresa colegilor, a consultanților, ieșiri publice vehemente ale soțului, război public cu finii și cumetri, chiar și cu foști colegi de breaslă.

După ce s a răcorit, abia într un târziu, l-a observat și pe Dan Tudorache, nedormit de 72 de ore în care se zbuciumase să și apere voturile câștigate. L-a observat într un târziu, așa cum pe parcursul campaniei a zburat precum o regină peste București și a rămas fără masculii roiului, încât a doborât-o Nicușor băiat-ușor.
Cum spuneam, l-a văzut pe Daniel Tudorache când termenul legal de sesizare a eventualelor nereguli în procesul de votare era expirat…

Lamentările, victimizările Gabrielei Firea au umplut ecranele în primele zile după alegeri și aproape au acoperit ajutorul chemat de primarul de la sectorul 1.

Rezultatul a fost că sesizările PSD au părut în contextul indus de doamna Firea un război al înfrânților, o revărsare a frustrărilor și a fierei. Indiferent de ce s-a întâmplat cu voturile, Gabriela Firea și a comoromis șansa de a reclama credibil posibilele nereguli. A provocat daune nu doar propriei persoane, ci întregului stup. Acum, dacă va continua, riscă să zgândăre roiul de viespi a lui Clothilde Armând. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au preferat să angajeze avocați ca să-i explice că nu și a văzut la timp propriul interes. Iar doamnele care preponderent i-au dat votul asistă neputincioase cum tocurile azvârlite în toate direcțiile riscă să aștearnă un val de misoginism peste o tară cam neinspirată la emanciparea femeii…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here