Anchetă criminalistică după ce mai multe oase au fost găsite pe câmp, la Bragadiru

Mai multe fragmente de oase au fost găsite pe un câmp din Bragadiru, iar criminaliștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre o crimă, a anunțat duminică Poliția Ilfov. Dacă această ipoteză se verifică, următoare întrebare importantă va fi dacă ea are legătură cu crima descoperită acum câteva zile, în apropiere, când o valiză în care se afla trupul unei femei a fost incendiată.

Polițiștii Inspectoratului Județean Ilfov au fost anunțați, pe 18 octombrie, că pe un teren viran din Bragadiru au fost găsite mai multe bucăți de oase, aparent umane.

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane„, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Ilfov, potrivit News.ro.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști. În timpul anchetei, au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni și pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost descoperite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o șapcă gri, o pereche de ochelari și un telefon mobil.

Polițiștii au verificat întreaga zonă, dar nu au găsit alte lucruri. Fragmentele osoase au fost ridicate și transportate la Insitutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei antropologice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă. Urmărirea penală este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Descoperirea oaselor a fost făcută într-o zonă nu foarte îndepărtată de locul în care sâmbătă a fost găsit corpul carbonizat al unei femei. Pe un câmp din județul Giurgiu un șofer a descoperit o valiză în care se aflau rămășițele umane și a sunat la 112.
În acest caz, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au audiat trei persoane. Potrivit ultimelor informații, valiza în care criminalul a pus corpul victimei a fost trimis la expertizare, la Institutul Național de Criminalistică.

Surse judiciare susțin că autopsia a evidențiat că victima a fost bătută cu bestialitate, având fractură de stern și fracturi costale. De asemenea, autopsia a mai scos la iveală că femeia a fost lovită în cap cu un instrument tăios, posibil topor sau un instrument de uz casnic. La incendierea valizei în care a fost descoperit cadavrul s-a folosit benzină.

Procurorii merg pe mai multe variante, una dintre ele fiind aceea a unei violențe domestice care s-a finalizat cu o crimă. De asemenea, au fost prelevate probe biologice pentru identificarea ADN-ului, în vederea comparării cu cele aflate în baza de date a poliției, ca aparținând unor femei disparute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here