Andreea Moldovan, după ce a fost demisă: Mă întorc să lucrez în spital

Medicul Andreea Moldovan a afirmat, miercuri, după ce a fost demisă din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, că se va întoarce pentru a-şi desfăşura activitatea la spitalul la care lucra.

„(Decizia premierului Florin Cîţu) este o decizie pe care trebuie cu toţii să o respectăm”, a spus Moldovan, la ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii.

„Mă întorc la spital, da”, a afirmat ea, întrebată dacă se va întoarce să lucreze în spital.

2 COMENTARII

  1. Daca spui ca trebuie respectata decizia premierului,atunci de ce ai ascultat DOAR de seful dumitale din minister si nu l-ai informat inainte sa semnezi hotararea lui voiculescu???

  2. E vorba de un minister strategic,ce are raspunderea sanatatii romanilor,nu poti lua hotarari de capul tau,sau dupa capul sefului tau din minister!!A fost vorba de o colaborare pentru sanatatea populatiei CA IN VREME DE RAZBOI,domnilor! Cu pandemia nu te joci,si mai ales nu poti fi atat de iresponsabil incat sa iei hotarari in partiduletul tau si nu in coalitie!!!Iohannis,presedintele tarii ,Florin Catu,prim ministrul tarii,sefii pe domeniul strategic al sanatatii,sunt de ignorat pemtru alianta -ciolosisto-barnista,alianta de santaj ordinar??? Asta este raspunsul ,se pare ca DA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here