Apel al ministrului Sănătăţii la autorităţi şi la medicii de familie

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că oriunde se înregistrează un procent redus al persoanelor imunizate faţă de infecţia provocată de virusul SARS-CoV-2 acest lucru reprezintă „o problemă” şi face apel la medicii de familie şi la autorităţile locale să se implice în campania de vaccinare, transmite News.ro.

Aflată sâmbătă în judeţul Vaslui, unde participă la campania de vaccinare care are loc la centrul cultural din localitatea Rebricea, Ioana Mihăilă a declarat că procentul redus al persoanelor vaccinate anti-COVID-19 este „o problemă” oriunde, nu doar în zonele rurale în care oamenii se vaccinează în număr redus.
„Da, reprezintă o problemă oriunde avem un procent redus al persoanelor care vor să se imunizeze. Acesta este şi motivul pentru care  facem apel la autorităţile locale, la reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică şi la medicii de familie care sunt cei care pot să continue toate aceste acţiuni care duc la creşterea dorinţei, dar şi a succesului campaniei de vaccinare”, a afirmat Ioana Mihăilă sâmbătă, în Vaslui.
Ioana Mihăilă precizează că participarea sa la campania de vaccinare în mediul rural „este din activităţile preferate” şi că acest lucru o „umple de energie” pentru săptămâna care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here