Arafat, amenințat cu moartea de un conspiraționist. „Am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român”

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

UPDATE: Între timp, Raul Coltor și-a șters postare de pe Facebook, dar am păstrat un print screen cu mesajul său.


Un adept al teoriei conspirației l-a amenințat cu moartea pe Facebook pe secretarul de stat Raed Arafat. Mesajul a devenit viral.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, a scris pe Faceook utilizatorul Raul Coltor.  

Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. De asemenea, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci şi despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.

2 COMENTARII

  1. Vela ce mai faci? .. te-ai trezit?.. dacă nici acum nu-l ridicați pe legionarul asta ,atunci ne ducem dracului ca țară… după cât știu eu organizația legionară este interzisă pe teritoriul României…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here