Atac dur al lui Ponta la Tudose: A descoperit grija guvernării tocmai cel care a fugit din Palatul Victoria

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul Pro România, Victor Ponta, îl acuză pe Mihai Tudose că a negociat cu Ludovic Orban în weekend voturile pentru instalarea cabinetului liberal în ședința de luni a Parlamentului.

Ponta îl mai atacă pe Tudose și cu episodul demisie sale de la Palatul Victoria, când premierul Japoniei a venit în vizită la București.

Mihai Tudose a făcut, luni, apel la colegii săi din Pro România să încalce linia trasată de Ponta și să voteze Guvernul Orban.

Postarea integrală a lui Victor Ponta:

Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge , doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!

Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici!

Foto: INQUAM/Octav Ganea

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here