Tudose îl sfidează pe Ponta și cere votarea Guvernului Orban

Mihai Tudose îl sfidează direct pe Victor Ponta în privința votului de astăzi pentru guvernul Orban. Dacă președintele ProRomânia le-a cerut parlamentarilor partidului să nu fie nici măcar în sală, darămite să voteze executivul PNL, fostul premier devenit acum europarlamentar le cere colegilor exact invers. Mihai Tudose vrea ca guvernul Orban să fie învestit astăzi, deoarece țara este într-o situație critică.

Apropo de Pro România, păi noi spunem că suntem cu România și ea trage să moară. Trebuie să vedem care este interesul României, nu unul personal sau al unui grup de persoane.

Nu ne place de Orban, bun, pot să înțeleg. Nu știu cât de bun sau rău va fi viitorul Guvern, dar orice este mai bun decât haosul de azi. Avem în tolbă o moțiune de cenzură care poate fi trecută în februarie, dacă nu ne convine de Orban, dar astăzi România are nevoie de un Guvern plin” este apelul făcut de Tudose, potrivit știripesurse.ro.

Predecesorul Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria a spus că a vorbit cu mai mulți parlamentari și cu lideri din fieful lui electoral, Brăila, care îi împărtășesc opinia că România are nevoie de un guvern.

Victor Ponta a amenințat că va da afară din partid orice parlamentar ProRomânia care va vota guvernul Orban. Mihai Tudose este imun la această amenințare, deoarece este eurodeputat. În plus, el este și unul dintre fondatorii partidului rupt din PSD din cauza neînțelegerilor cu Liviu Dragnea.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here