Atac la „discotecarul” Teodorovici: L-aș băga în carantină. România, sugrumată de PSD, va înfrunta două calamități

Eugen Teodorovici Viorica Dancila

România va trece prin încercări majore, din punct de vedere financiar, iar populismul PSD-ALDE a slăbit economia și capacitățile statului român de a reacționa în cazuri de forță majoră, consideră fostul consilier prezidențial, Iulian Fota.

Acesta îl acuză direct pe fostul ministru social-democrat de Finanțe, Eugen Teodorovici, un „individ iresponsabil și arogant” care, alături de „alții ca el”, a „distrus marja financiară de manevră a țării”.

„Au distrus mult prea mult. Iar acum, când atât de mulți români își riscă viața în războiul ăsta cu coronavirusul, ar fi o imensă nedreptate să le mai vedem ăstora mutrele prin preajmă. Să plece în străinătate, după conturile lor”, mai scrie iulian Fota, pe Facebook.

Postarea integrală a lui Iulian Fota:

  • Azi mi-a trecut un gand rau prin minte. Mai ca l-as baga pe discotecarul nostru in carantina cu cei care sufera zilele astea. Va aduceti aminte cum anul trecut, oameni foarte seriosi, economisti cu experienta, mai ca nu l-au implorat sa nu expuna economic si financiar tara pericolelor viitoare ? Asa cum Tariceanu a distrus toata cresterea economica a Romaniei, anterioara anului 2010, tot asa individul asta iresponsabil si arogant si altii ca el au distrus marja financiara de manevra a tarii. Exact cand ea are mai multa nevoie. O Romanie sugrumata financiar de latul populist al PSD-ului va trebui acum sa infrunte doua mari calamitati, pandemia si criza economica ce-i va urma. Si de ar fi numai astea.
  • In mila lor nesfarsita romanii saraci si needucati vor salva din nou PSD de la pedeapsa politica pe care o merita . Salvare la care contribuie si PNL, prin gafele sale. Dar macar unor iresponsabili precum Teodorovici sa li se arate cartonasul rosu si sa fie scosi din terenul politicii nationale. Au distrus mult prea mult. Iar acum cand atat de multi romani isi risca viata in razboiul asta cu coronavirusul ar fi o imensa nedreptate sa le mai vedem astora mutrele prin preajma. Sa plece in strainatate, dupa conturile lor !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here