Cornelia Catanga, una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească, a fost răpusă de COVID la doar 63 de ani. Jurnalista Mara Bănică susţine că Aurel Pădureanu cere ajutorul prietenilor pemtru înmormântare.

Este absolut şocant, este o situaţie foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze. Proprietarul vânduse locuinţa, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiştii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiş deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali şi cu Gabi Firea să-l ajute”, a spus Mara Bănică la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureau locuiau cu chirie, într-o casă din Bragadiru. În urmă cu 16 ani, cei doi soţi au făcut un împrumut de 90.000 de euro, cu scopul de a-şi renova vila din Chitila. Problemele lor legate de casă au început în anul 2014, când nu au mai achitat ratele la bancă, iar în scurt timp au fost executaţi silit.

Jurnalista Mara Bănică a scris, vineri, că soţul Corneliei Catanga nu credea în coronavirus, iar din acest motiv Cornelia Catanga s-ar fi tratat singură, acasă, cu Ivermectină. 

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi Ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în COVID. Mereu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat.” 

Ivermectina este un medicament antiparazitar utilizat atât în medicina veterinară cât şi în medicina umană. Ministerul Sănătăţii a transmis în februarie 2021 că nu există niciun studiu randomizat cu privire la acest medicament şi COVID-19 care să fie publicat într-o revistă de specialitate.

1 COMENTARIU

  1. Să le de-a oamenii pe la care au cântat..și mă rog de când ăștia sunt artiști ??…poți compara lăutarii ăștia cu adevărații artiști??…cu Dem Radulescu, Toma Caragiu,…
    Terminați dracului cu rromii artiști…!!..sunt niste lăutari și gata..vorba lui Fărâmiță , întrebat cum să-i zică , maestru,artist,..omul a zis simplu.. domnule eu sunt lăutar.., clar..?…așa că mai ușor cu apelativele voastre de căcat…era o familie de lăutari rromii și gata….
    Dumnezeu s-o odihnească în pace…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here