Baby Fenomeno / Cursă senzaţională / Cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber – Presa internaţională, după performanţa lui Popovici

Sursa: FINA

Presa internaţională a marcat, sâmbătă seară, performanţa reuşită de David Popovici la Campionatul European de la Roma, precizând că românul este un fenomen şi a făcut o cursă senzaţională, transmite News.ro.

Ce au scris AP, Marca, Gazzetta dello Sport, BBC şi L’Equipe despre Popovici:

AP

Românul David Popovici, de 17 ani, a devenit cel mai tânăr înotător care doboară recordul mondial la 100 m liber, sâmbătă, bătând recordul stabilit în urmă cu peste 13 ani în acelaşi bazin”.

Marca

“Fenomenul de 17 ani a şters recordul lui Cesar Cielo (46.91) cu 46.86, în finala de la Europene

Gazzetta dello Sport

Baby Fenomeno. Fenomenul român, care într-o lună va împlini 18 ani, a câştigat aurul la Europenele de la Roma în cursa regină şi a stabilit un nou record mondial”.

Bbc.com

Seara nu va fi uitată şi pentru că Popovici a făcut o cursă senzaţională. La Roma, adolescentul a reuşit un timp mai bun cu 0.05 secunde faaţă de brazilianul Cesar Cielo care stabilea recordul mondial în 2009 în acelaşi bazin”.

L’Equipe

La doar 17 ani, David Popovici a confirmat toate aşteptările, dominând clar finala la 100 m liberm sâmbătă, la CE de la Roma, cu record mondial”.

Sportivul David Popovici a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatul European de nataţie pentru seniori, la Roma. El a stabilit noul record mondial al probei.

Noua strategie maritimă a Rusiei: mai ușor de spus decât de făcut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here