Bărbatul care şi-a bătut cu sălbăticie fiul de 7 ani a scăpat de arest. El se apără dând vina pe copil şi pe „presiunile exercitate de către cineva”

Sursa: Pexels

Marius Matei (48 de ani), bărbatul din comuna Frumosu (Suceava) care şi-a bătut crunt fiul de şapte ani a părăsit arestul preventiv, potrivit Ziar de Suceava şi a invocat în apărarea sa „nervozitatea” şi faptul că băiatul „nu ascultă”.

„Regret cele ce s-au întâmplat. Îmi pare rău. Mi-am dat seama că nu trebuia să reacţionez aşa la presiunea făcută. Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama”, a declarat Marius Matei.

Potrivit Ziar de Suceava, cei doi părinți ar ăputea fi decăzuți din drepturile părintești.

Context

Pe de altă parte, probabil că Marius Matei nu va fi marcat de noaptea petrecută după gratii, la Suceava. El a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare după ce şi-a violat fiica vitregă, în vârstă de 14 ani. Violul a fost în formă continuată şi unele partide de sex s-ar fi consumat de faţă cu alţi copii, care pe atunci aveam 6 şi 7 ani.  

Faptele au fost comise în 2013. Victima era elevă a unei Şcoli Speciale din Câmpulung Moldovenesc şi venea acasă doar în vacanţe. Copila nu s-a putut apăra pentru că suferea de handicap fizic şi mintal. Din păcate, nu a ajutat-o faptul că i-a povestit mamei sale coşmarul prin care trece. Femeia nu a crezut-o, ba chiar a acuzat-o că minte. (Detalii – AICI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here