USR PLUS anunță că va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Cîțu. Comitetului Politic, convocat

Foto: Inquam Photos / George Calin

„USR PLUS anunță că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, care a aruncat țara în criză politică. USR PLUS nu a girat şi nu va gira niciodată jaful din bani publici, în nicio formulă de guvernare”, potrivit unui comunicat remis miercuri seară.

„Cerem Coaliției să ia act de lipsa unei majorități care să susțină Cabinetul Cîțu și solicităm declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier care să formeze un nou guvern.

În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru viitorul guvern şi are tot sprijinul nostru pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu.

Biroul Național a decis convocarea Comitetului Politic în data de 11 septembrie”, se mai arată în comunicat.

VIDEO | Florin Cîțu l-a revocat pe ministrul Stelian Ion de la Justiție: Am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here