Când joacă Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile Australian Open

Sursa: Befunky

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost programat de organizatori, marţi, după ora 10.00, în sferturile de finală ale Australian Open, transmite News.ro.

Această partidă este prima din sesiunea de seară, pe Rod Laver Arena.

În prima sesiune se joacă meciurile Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3 – Su-Wei Hsieh (Taiwan), locul 71 WTA, de la ora 03.30, şi Grigor Dimitrov (Bulgaria), locul 21 ATP şi cap de serie numărul 18 – Aslan Karaţev (Rusia), locul 114 ATP, venit din calificări, întâlnire care va avea loc nu înainte de ora 06.00.

Williams conduce cu 9-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie aparţinându-i româncei, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019. În acelaşi an, cele două jucătoare s-au întâlnit şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

1 COMENTARIU

  1. Sa vedem cine învinge, albul sau negrul…de regulă la șah albul are deschiderea…dar în tenis sunt alte reguli,..este anul blackarilor, o sa sune aia de la casa neagră, o sa iasă ăia la manifestații prin orașele americane, după ce ne-a lăsat fără ambasador, acum ne va lăsa și fără ambasadă!!!…e groasă rău, îl vor scoate pe joe la plimbare prin parc și-i va spune ca america e atacată de albi…asa ca stati cu ochii pe CNN!!..,oficiosul lui obama și gașca lui, se va cutremură america, ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here