Emanuel Ungureanu, deputat USR, a declarat că el este cel care a somat-o pe denunţătoare să depună plângerea împotriva chirurgului. Însă, denunțătoarea a infirmat ceea ce a spus Ungureanu. Vineri seara, la România TV, Carmen Haiducu, a spus că nu îl cunoaște pe Ungureanu și că nu a discutat cu acesta.

Adevarul este următorul. Informația cuprinsă în dosarul DNA că i-aș fi oferit bani pentru un post este reală. Informația că am ajuns la DNA prin intermediul acelui domn deputat sau nu știu ce e e falsă. M-am prezentat personal la DNA, nu prin intermediul acelui domn pe care nu îl cunosc și pe care nu l-am căutat niciodată. Am discutat personal cu domnul profesor. Nu este o victimă, așa cum se prezintă la tv. Nu trebuie să se preteze la așa ceva. Pentru mine nu a fost o plăcere, e de toată jena. Acest sistem este corupt. Dacă aveam o altă variantă decentă, aș fi optat pentru acea opțiune.

Am mers în cabinetul dumnealui și am discutat acele lucruri. Până să primească această sumă a spus că ocuparea unui astfel de post este imposibilă. După ce i-am dat banii, în cabinetul dumnealui, a zis că e posibil. Am fost singuri când i-am dat banii”.

Am purtat aceste discuții referitoare la acest post, nu s-au concretizat. Am purtat aceste discutii, nu s-au concretizat, ba chiar in ultima perioada mi s-a pus in vedere ca voi termina programul de garzi si nu mai sunt eligibila pentru vreun post.Discutia a fost in decembrie 2018 si mi-a spus ca postul va fi in ianuarie 2019.Nu e o atitudine demnă de un profesor. Sun medic specialist chirurg și am contract de gărzi cu Spitalul Floreasca. Nici eu nu am facut asta de placere, daca am ajuns in situatia asta, inseamna ca am fost constransa. Situatia m-a constrans, pentru ca am colegi care sunt someri sau fac al doilea rezidentiat. Sper ca voi reuşi să mă angajez printr-o modalitate corectă şi tranşantă.”, a spus Carmen Haiducu.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat că Haiducu s-a dus la el. „Un medic a venit la mine care mi-a spus că i-a dat mită. L-am întrebat de ce nu a dat informații procurorilor înainte de a da mita. Mi-a prezentat niște circumstanțe și i-am spus că dacă nu denunță fapta într-un termen de 48 de ore o voi denunța și pe ea și pe cel care a primit mita. În consecință s-a conformat, a mers la DNA și continuarea o știți”, a declarat Emanuel Ungureanu pentru Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here