Carmen Uscatu anunță pe Facebook că o dă în judecată pe Gabriela Firea: „Căutăm avocat!”

Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Carmen Uscatu, cea care, alături de Oana Gheorghiu, a inițiat proiectul „Dăruiește viață” și construiesc din donații un spital oncologic pentru copii, anunță pe pagina de Facebook că o va acționa în judecată pe primarul Capitalei, Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: Vlad Voiculescu anunță că o dă în judecată pe Firea: Aproape că îmi provoacă milă

„Jurnal de seară cu spital și primar

CĂUTĂM AVOCAT!

Nu pot să privesc un om care minte fără să reacționez. Dacă nu sunt față în față cu el pentru mine e foarte greu.

Nu am putut să o privesc pe Gabriela Firea în seara asta la Digi24.

Tot timpul însă am primit sms uri, mesaje pe FB, whatsup, telefoane. Prietenii mei erau oripilați.

Da, e oribil.

Dar mult mai oribilă e umilința ȘI DUREREA pe care o trăiesc părinții ce nu își pot salva copiii.

Pentru că din cauza acestor incompetenți nu există medicamente, nu există spitale, ne-au plecat doctorii și asistentele.

Noi mergem mai departe.

Și da, căutăm avocați!

Iar cu banii câștigați din proces vom mai face ceva pentru copiii noștri”, a scris Carmen Uscatu pe Facebook.

O reacție la intervenția de aseară de la Digi24 a Gabrielei Firea a avut și Oana Gheorghiu: „Jurnalul de pe Frontul unui SPITAL

Doamna Firea a recunoscut acea mizerie de postare în care își bate joc de noi, de proiectul și sustinătorii noștri. Doamna Firea ne-a făcut „ciuma roz sau albă'”. Doamna Firea încearcă o mârșavă manipulare, susținând că eu și Carmen Uscatu suntem doar niște marionete ale lui Vlad Voiculescu

Doamna Firea a lansat un atac mizerabil la munca și reputația noastră. Va trebui să dovedească spusele, căci 10 ani de muncă și luptă pentru șansele la viață ale copiilor bolnavi de cancer nu merită a fi terfeliți în acest fel”.

Scandalul a pornit de la un mesaj sfidător postat pe Facebook de creatoarea de modă Dana Budeanu și share-uit de Gabriela Firea pe pagina personală. Cele două aruncă cu noroi, în termeni greu de reprodus, în asociația „Dăruiește Viață”, cea care construiește un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Universul.net a vorbit, marți, cu Carmen Uscatu, una din cele două inițiatoare ale proiectului, care acuză presiuni și intimidări la care sunt supuse chiar de către instituțiile statului român. Miza este foarte mare: 26 de milioane de euro – bani strânși din donațiile românilor.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here