„Carnaj complet” în Cernihiv. Primarul spune că cimitirul nu poate face faţă numărului mare de morţi

Primarul din Cernihiv afirmă că cimitirul oraşului din nordul Ucrainei nu se poate descurca pe toţi morţii şi acuză un „carnaj complet”, transmite CNN.

Clădiri grav avariate mărginesc străzile împrăştiate cu moloz, în timp ce incendiile încă aprinse umplu aerul cu fum greu, aşa cum se vede într-un nou videoclip al primarului Vladislav Atroşenko.

Videoclipul, geolocalizat şi verificat de CNN, oferă o privire amplă de la sol asupra oraşului care a cunoscut unele dintre cele mai intense bombardamente de când Rusia a invadat Ucraina în urmă cu patru săptămâni.

„Cimitirul oraşului nu poate face faţă tuturor morţilor, aşa că ţinem oamenii în morgi şi frigidere mai mult decât în ​​mod normal. Îngropăm oameni în vechile cimitire care nu au mai fost folosite de ceva vreme”, a spus Atrosenko.

Când persoana care a înregistrat videoclipul a întrebat câţi oameni au murit până acum, primarul a spus că oraşul nu ţine statistici, dar toate cazurile vor fi tratate de parchet.
„Uitaţi-vă la aceste cartiere. Sunt complet distruse. Puteţi vedea clar că aici s-a declanşat un carnaj complet”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here