Cascadorii râsului. Liderul senatorilor PSD, întrebat cum şi-a preluat Firea biroul la Senat, fără să fie alegeri parlamentare: „Eu nu am sub nicio formă o astfel de informaţie”

Liderul senatorilor PSD Ştefan Radu Oprea a declarat, întrebat cum şi-a preluat deja biroul la Senat Gabriela Firea în condiţiile în care nu au avut loc încă alegerile parlamentare şi nu a fost aleasă senator de Bucureşti, că nu deţine o astfel de informaţie şi are dubii în această privinţă.

Gabriela Firea a postat marţi pe Facebook o poză şi spune că şi-a preluat „biroul pentru audienţe ca viitor senator de Bucureşti, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulţumesc anticipat”.

„Doamna Firea a fost senator, ştie foarte bine exact tot procesul legislativ din Senat. Am mare încredere că împreună în Senat vom face o echipă senzaţională şi că tot ce este în programul de guvernare vom traspune împreună”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, întrebat miercuri într-o conferinţă de presă ce biroul i-a fost alocat Gabrielei Firea la Senat, în contextul în care nu au fost organizate încă alegerile şi această nu are motiv să se afle în Senatul României, transmite News.ro.

Chestionat mai departe asupra postării Gabrielei Firea pe reţeaua de socializare în care este şi o poză în care apare în biroul ei de la Senat, Oprea a replicat: „Eu nu am sub nicio formă o astfel de informaţie şi am dubii”.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, candidat al partidului la Senat pe primul loc, în Capitală, a anunţat că şi-a preluat de Sfântul Dimitrie biroul pentru audienţe ca viitor senator de Bucureşti.

„Nu conteaza ce funcţii ocupam, ci doar ceea ce facem concret pentru semeni. De Sfântul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei, mi-am preluat biroul pentru audienţe ca viitor senator de Bucureşti, prin votul oamenilor dragi, cărora le mulţumesc anticipat”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Pai vad ca oprea spune ca vor face lucruri extraordinare impreuna in senat! Deci si el e sigur ca populimea deja il vrea senator?
    Ba tampitilor, sunteti siguri ca pnl usr va vor sustine imunitatea parlamentara? Ca altfel nu vad de ce firea e disperata sa fie parlamentar. Ca DNA -ul bate la usa oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here