Caz morbid pe o insulă exotică: 5 persoane, inclusiv copii, omorâți prin „vrăjitorie”

Foto: Facebook/ Fiji Police

Un bărbat din Noua Zeelandă este acuzat de moartea a cinci persoane, într-un caz pe care autoritățile l-au etichetat drept „vrăjitorie”, transmite The Guardian.

Luna trecută, Nirmal Kumar (63 de ani) și soția lui, Usha Devi (54 de ani), împreună cu fiica lor, Nileshni Kajal (34 de ani), și cu nepoatele Kaja (11 ani) și Sara (8 ani), au fost găsiți fără suflare în Nasuori Highlands.

Potrivit martorilor și rapoartelor întocmite de poliție, printre cadavrele celor cinci se afla și un bebeluș, fiind găsit, în mod miraculos, încă viu.

Cazul a șocat comunitatea de fijieni din Nasuori Highlands.

Trupurile neînsuflețite nu prezentau nicio urmă de violență, ceea ce a determinat investigatorii să cred că victimele ar fi fost otrăvite.

Tatăl celor două fete, Kaja și Sara, a declarat pentru publicația Fiji Sun că socrul său, Nirmal Kumar, numărându-se printre cei decedați, era interesat de vrăjitorie.

„Niciodată n-am văzut o familie mai preocupată de vrăjitorie cum era cea a socrilor mei. Obișnuiai să modeleze câte o păpușă din aluat și apoi înfigeau ace în ea. Este clar că soția și fiicele mele au fost atrase în aceste practici”, a declarat bărbatul sursei citate.

Suspectul, Muhammad Isoof (62 de ani), și soția acestuia, ambii cetățeni neozeelandezi, au fost puși luni sub acuzare pentru crimă și urmează să apară în fața judecătorilor din Nadi, oraș de pe Insula Fiji.

Bebelușul găsit la fața locului, denumit în presa locală „copilul-miracol”, a fost eliberat din spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here