Ce consideră Turcan că ar putea duce la desființarea PNL

Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a reafirmat, miercuri seară, susţinerea pentru Florin Cîţu la şefia PNL, precizând că aesta este „parte activă în acest proces de reformă” pe care Guvernul trebuie să o facă. „O tărăgănare a reformelor acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desfiinţare”, susține Turcan.

„Eu îl  susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Raluca Turcan.

Întrebată ce are Cîţu în plus faţă de Ludovic Orban, Turcan a afirmat: „În primul rând este parte activă în acest proces de reformă pe care suntem obligaţi să-l ducem la bun sfârşit”.

„Eu, ca om politic aflat în servciul public de peste 16 ani, sunt convinsă că, dacă ratăm şi acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, sisteme vitale din România şi, în acelaşi  timp, PNL va avea o mare problemă  să se mai redreseze. Aş putea spune că o reformă acum poate să ducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani,  o tărăgănare a reformelor acum  la guvernare  ar putea să ducă PNL la desfinţare. De aceea eu susţin cu tărie că Florin  Cîţu, şi ca premier şi ca lider politic, va putea să  finalizeze aceste reforme”, a adăugat inisturl Muncii.

Turcan a precizat, însă, că „este prematur” să se vorbească despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidturile pentru funcţia de preşedinte al PNL, la Congresul din 25 septembrie.

 

1 COMENTARIU

  1. Banuim , asteptam si anticipam momentul in care fostul premier va depune armele .Vremurile ne ajung pe toti din urma .Aliantele , la nivel international se reconfigureaza cu mare viteza , presedintele Biden se pozitioneza decisiv de partea intregii lumi democratice , Toti banii lumii vor fi pusi la treaba spre a realiza ceea ce nimeni nu a crezut ca se poate , asa cum a fost si in cazul aparitiei Uniunii Europene .Spre deosebire de crizele trecutului , acum sacii de bani asteapta a fi folositi .Maruntele preocupari interne si cei ce inca mai mizeaza pe un actual presedinte de partid PNL ce dupa un parcurs de exceptie a pierdut … la mal ,alegerile parlamentare – nu mai sunt de actualitate .Pina in luna septembrie mai toate filialele PNL vor fi avut alegeri unde se vor fi desemnat cistigatorii .Ii numim aici cei ce sustin si guvernarea actuala si premierul in functie .Presedintele tarii va arata drumul chiar cu putina vreme inainte de alegeri .Trecutul imediat nu poate fi uitat .Nici macar o motiune de cenzura ce s-ar dori a reseta si a aduce un nou premier in persoana celui de dinainte – nu mai este posibila .Predintele tarii nu va accepta asta .Totul este stiut deja .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here