Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj a anunțat, joi seară, primele măsuri față de noul tip de coronavirus care a cauzat mai multe decese în China.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a luat primele măsuri în ceea ce privește noul tip de coronavirus. Aeroportul Cluj vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea materialelor informative despre coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul clujean.

În acest sens, în terminalele de plecări și sosiri, la biroul de informații, la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de check-în ale aeroportului, au fost afișate mai multe anunțuri de informare și au fost distribuite pasagerilor flyere cu instrucțiuni referitoare la combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus„, se arată într-un comunicat trimis, joi, de aeroportul clujean.

De asemenea, Aeroportul Cluj „colaborează în permanentă” cu autoritățile din domeniul sănătății publice, cu autoritățile care își desfășoară activitatea în cadrul aeroportului, dar și cu companiile aeriene „pentru implementarea tuturor măsurilor de precauție” în ceea ce privește cazurile de pneumonii cu coronavirus.

„Asistenții medicali din cadrul Aeroportului Cluj oferă sprijin tuturor pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale„, se mai arată în comunicat, scrie ziare.com.

Comisia Europeană a anunțat, joi, că nu există niciun caz de îmbolnăvire în țările UE, dar totuși, în Scoția și în Franța au apărut deja primele suspiciuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here