Actualul președinte al Consiliului Legislativ, Florin Iordache, fost ministru PSD al Justiției, se bucură de toate beneficiile pe care le are un ministru din guvernul Cîțu, potrivit legii de funcționare a organismului pe care îl conduce, scrie Newsweek.ro.

Florin Iordache nu a mai fost pus pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Drept consolare, anul trecut cât încă mai avea majoritate în Parlament, PSD l-a ajutat să ajungă președintele Consiliului Legislativ.

Iordache a nimerit mai bine decât parlamentarii, pentru că beneficiile pe care le are ca șef al Consiliului legislativ sunt similare cu ale unui ministru din cabinetul Cîțu.

Potrivit legii de funcționare, „Functia de presedinte al Consiliului Legislativ este asimilata celei de ministru, iar functia de presedinte de sectie, celei de secretar de stat.”

Suma de bani pe care o câștigă Iordache este similară cu cea a membrilor guvernului. Potrivit documentelor, Florin Iordache câștigă, lunar, exact cât ministrul Muncii – 21.840 de lei.

 Cum a încercat să demoleze Justiția

Florin Iordache a fost ales de Parlament, în octombrie, noul președinte al Consiliului Legislativ, deși experiența sa juridică a fost dobândită după 40 de ani, când a devenit și deputat. Iordache este inginer mecanic de meserie. Iar de carieră – oportunist slugarnic al tuturor conducerilor PSD.

În 2000 ajunge deputat după ce 4 ani a fost viceprimar al orașului Caracal. Ajuns în Parlamentul de la București, Florin Iordache – la 40 de ani – se apucă de colecționat diplome:

·        2002: Univ. Craiova – Fac. de Drept – jurist

·        2004: Institutul Naţional de Administraţie – cursuri postuniversitare;

·        2004: Institutul Naţional de Administraţie – masterat

·        2006: Univ. „Nicolae Titulescu”, Bucureşti, masterat

·        2006: Colegiul Naţional de Apărare, cursuri postuniversitare;

·        2007: doctorat, „Relaţii economice internaţionale”

În cinci ani, face o facultate, 4 masterate / cursuri postuniversitare și un doctorat plagiat la Chișinău. 

1 COMENTARIU

  1. Lăsați-l dracului pe acest nenorocit…se pare că se apropie sfârșitul!!..de ce bat clopotele Måțu??…de funie bă boule..mâine când vine excelenta sa la lucru,o să aibă o surpriză….!!!..la ora 18 va avea o conferință de presă să ne atragă atenția asupra faptului că nu e bine ce facem…
    Eu zic că trebuie umblat la guvernul meu cat mai are timp …își bat joc toti infractorii de el,uite boul de rădoi e la manifestații, nu-l anchetează nimeni îl doare în plua de voi…aia de la aur au păcălit tinerii și i-au adus la manifestații prin orașele mari…
    Eu cred ca ora actuală nu se mai poate face nimic ,…v-au păcălit dle președinte pnl-iști !!!…v-au mințit…asta-i nenorocitul de orban cu USL-ul lui….!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here