Centrul pentru Combaterea Dezinformării din Ucraina – Vladimir Jirinovski nu a murit din cauze naturale

Centrul pentru Combaterea Dezinformarii din Ucraina sugerează că motivul „lichidării” ar putea fi ”limbarița” liderului Partidului Liberal Democrat și insistă că acest lucru s-ar fi întâmplat de fapt pe 25 martie, scrie zn.ua.

Jirinovski nu a murit de moarte naturală, ci a fost lichidat de autoritățile ruse. Acest lucru a fost declarat la Centrul pentru Contracararea Dezinformarii din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare (CDC).

Jirinovski a fost membru al lobby-ului Kremlinului și știa despre planurile lui Putin…. Jirinovski a devenit periculos pentru Kremlin și, prin urmare, a fost luată decizia de a-l elimina”, a menționat CDC.

Centrul de Contracarare a Dezinformării sugerează că motivul ar putea fi limba lungă a liderului LDPR, din cauza careia s-a dezvoltat chiar si un mit în privința lui, și anume că prezice viitorul.

„Politicianul nu a putut ascunde aceste secrete în discursurile sale incendiare. Una dintre declarațiile lui zgomotoase despre războiul dintre Federația Rusă și Ucraina a fost făcută de politician în 2008. În 2012, el a menționat că Crimeea se va întoarce la Rusia. În 2020 – a vorbit despre împărțirea Ucrainei ”în Galiția, Rusia Mică și Novorossia”, a reamintit CDC.

Raportul notează că Jirinovski (care a murit de pneumonie covid, cu 50-70% leziuni pulmonare cauzate de cea mai ușoară dintre toate tulpinile cunoscute de coronavirus – omicron, – n.red.) a primit 7 vaccinări împotriva coronavirusului.

Centrul pentru Contracararea Dezinformarii insistă, de asemenea, că Jirinovski a murit pe 25 martie.

„În 25 martie, vestea morții politicianului s-a răspândit pe internet. Dar propaganda rusă nu a vrut să umbrească „succesele operațiunii militare speciale”, se arată în raport.

Reamintim că Centrul de Combatere a Dezinformarii din cadrul Consiliului Național de Securitate al Ucrainei a fost creat prin Decretul Președintelui pentru a identifica și neutraliza dezinformarea și terorismul informațional, pe lângă activitățile non-publice, pentru a menține pagini pe rețelele sociale pentru a informa ucrainenii despre pericolele manipulări ale inamicului.

Pe 6 aprilie, presa de stat rusă a raportat moartea lui Jirinovski.

„Vladimir Volfovici Jirinovski a murit după o boală gravă și prelungită”, se arată în comunicat.

Informația a fost confirmată și de secretarul de presă al Dumei de Stat a Federației Ruse, Vyacheslav Volodin.

După cum știți, scrie zn.ua, cu puțin timp înainte de „boală” Jirinovski „a prezis” războiul împotriva Ucrainei. În special, el a anunțat planuri pentru uciderea deliberată a civililor în Ucraina în timpul războiului și distrugerea țării. În același timp, el a anunțat planurile Kremlinului de a ataca Polonia, România și statele baltice.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here