Sursa foto: Inquam Photos Octav Ganea

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește vineri, de la ora 17:00, la Rin Grand Hotel București, acolo unde a fost cazat și Vladimir Putin, în timpul vizitei efectuate în România, în aprilie 2008. Pe ordinea de zi a ședinței figurează teme legate de moțiunea de cenzură și de congresul partidului, care urmează să aibă loc la finalul lunii februarie.

Potrivit unor surse social-democrate, citate de Agerpres, în ședința CEx principala temă de analiză va fi moțiunea de cenzură. Un alt subiect important aflat pe ordinea de zi va fi organizarea congresului. Este posibil să fie luate în discuție propunerile venite din partea tuturor membrilor de modificare a statutului, dar și stabilirea datei congresului.

Comitetul Executiv Național va avea loc la Hotelul Rin din Capitală, deținut de frații Ionuț și Robert Negoiță. La acest hotel de patru stele a fost cazat și președintele rus, Vladimir Putin, în aprilie 2008, când a fost invitat să participe la un Consiliu NATO – Rusia, organizat cu ocazia summit-ului Alianței de la Bucuresti. 

Comitetul va avea loc la Centrul de Conferințe Rin Grand Hotel București, sala Berlin, etaj 13, din Șoseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, conform unui comunicat de presă remis Ziare.com.

După CEx va urma o conferință de presă, la ora 19:00.

Și sâmbătă social-democrații se vor întâlni tot la Hotelul Rin.

Iată programul întâlnirilor:

10:00 – Întâlnirea conducerii PSD cu președinții Consiliilor Județene și primarii de municipii de reședința – Sala Frankfurt, etaj 13
12:00 – Întâlnirea conducerii PSD cu Grupul eurodeputaților PSD – Sala Luxemburg, etaj 13
15:00 – Reuniunea Grupurilor Parlamentare PSD din Senat și Camera Deputaților – Sala Berlin, etaj 13
18:00 – conferință de presă – Sala Luxemburg, etaj 13.

Amintim că PSD a depus joi o moțiune de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democrației românești”, după ce Executivul și-a angajat răspunderea pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Aceasta va fi prezentată în plenul Parlamentului luni, de la ora 14:00, au decis Birourile permanente reunite.

Dată dezbaterii și votului moțiunii de cenzură urmează să fie stabilită într-o nouă ședință a Birourilor permanente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here