Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a declarat că liberalii vor depune moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, vineri.

Petrache a mai spus că preluarea guvernării ”nu este o fericire” pentru că situația este foarte proastă, iar pentru liberali există riscul ca, încercând să repare, să se aleagă doar cu ”oalele sparte”.

Eu știu că o să depunem moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, vineri, mai exact. În perioada asta se clarifică și ultimele discuții cu cei care se declară în opoziție. PNL e obligat să facă gestul și să depună moțiunea. E o perioadă foarte grea. Dacă guvernrea ar merge foarte bine, sunt convins că altul ar fi avântul și din partea celorlalți de a intra la guvernare. Nu e o fericire să preiei guvrnarea în situația asta, dar nici nu putem amâna la nesfârșit, pentru că suntem conștienți că orice zi de întârziere nu face decât să mai creeze o gaură la bugetul statului. Într-un mandat de patru ani, ai timp să și repari. Într-un mandat de șase-șapte luni de zile s-ar putea doar să culegi oalele sparte”, a spus Marian Petrache, la Canal 33.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here