Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost felicitat cu ocazia zilei sale de naștere de Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, reales la alegerile locale pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Liviu Dragnea este închis la Rahova, unde execută o condamnare de trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019 și este cea de-a doua zi de naștere pe care o sărbătorește la Rahova. Fostul lider PSD împlinește miercuri vârsta de 58 de ani.

Prieten drag, îți doresc să fii, ca și până acum, stăpân pe destinul tău! Indiferent de loc și de moment, să fii puternic! Să te învrednicească Dumnezeu să treci cu bine peste această nedreaptă încercare! La mulți ani, Liviu!,” scrie Ionel Arsene.

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost primul politician care i-a transmis fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, un mesaj de ziua de naștere.

Sursa: ziare.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here