Ciolacu: A fost pus în transparenţă proiectul privind introducerea salariului minim european. Asta aşteaptă românii. Nu circ în stradă

Sursa: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, în şedinţa de Guvern, că a a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România. ”Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a precizat Ciolacu, potrivit News.ro.

”Alegerile au trecut şi revenim la priorităţile românilor. Mă bucur că inflaţia continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% şi vom cotinua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populaţiei”, a spus premierul.

”Am văzut că a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a mai spus premierul în şedinţă.

”Vreau să mulţumesc încă o dată membrilor guvernului României, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea şi neimplicarea activităţii Guvernului Romniei în campania electorală”, a completat Ciolacu.

Alegeri europarlamentare 2024 | România, pe locul al nouălea în UE la prezenţa la vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here