Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la conferința de alegeri a PSD Bucureșți, în prezența Gabrielei Firea, că fosta conducere PSD s-a temut de ”ascensiunea” lui Firea și au încercat să-i ”tragă frână de mână”, cu referire la președinția lui Liviu Dragnea.

Vă fac o mărturisire, partidul nu a sprijinit PSD Bucureșți pe măsura aportului pe care l-a avut Firea. Partidul putea și trebuia să o sprijine pe Firea ca Primar General. Cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru București. A fost o temere a fostei conduceri a PSD față de primarul general. Este al doilea cel mai votat om din România. Acest lucru trebuie recunoscut, este membrul de partid cel mai votat. Asta e motivul pentru care au încercat să-ți tragă frână de mână și s-au temut de ascensiunea ta”, a zis Ciolacu.

Eu sunt alături de Gabriela Firea. PSD a câștigat cele mai multe voturi aici în București la prezidențiale, este o realitate de care trebuie să ținem seama. Dacă PSD e puternic aici, la București, PSD e puternic în întreagă țară. PSD trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea. Aici la București se va da bătălia decisivă”, a mai zis Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here