Ciolacu, depre fotografia în care apare alături de de Omar Hayssam: „Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist?”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat miercuri că poza în care apare alături de Omar Hayssam a fost făcută în urmă cu peste 20 de ani la o vânătoare.

Prezent miercuri seara în emisiune la postul B1 TV, Ciolacu a fost întrebat despre fotografia care a apărută în spaţiul public şi în care se află alături de sirianul Omar Hayssam. El a răspuns că fotografia a fost făcută în urmă cu aproximativ 20 de ani, la vânătoare, şi că nu vrede nicio problemă. Mai mult, Ciolacu a sugerat că în imagine s-ar fi aflat şi alte persoane cunoscute, „vânători”, dar că a fost „tăiat” doar el.
„Am făcut vreo infracţiune? Era vreun terorist Omar Hayssam? Eu îmi aduc aminte că, atunci, mergea pe avioane cu preşedinţii statului. De ce nu îi sunaţi de foştii preşedinţi, pe domnul Băsescu? Am explicat acea poză. Am fost la o vânătoare, am fost invitat, ca şi domnul Omar Hayssam. Poza este mult mai mare şi am fost tăiat doar eu. Întotdeauna la sfârşitul vânătorii se face un tablou cu vânatul şi vânătorii. Nu am mai fost la vânătoare de vreo trei ani de zile. În principal, am vânat porci mistreţi. Am o înclinaţie mare către porci, de obicei. Niciodată căprioare, urşi”, a spus Ciolacu.
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat săptămâna trecută că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit „un veritabil telejustiţiar” la televiziunile „de casă” ale partidului, dar că în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam – condamnat la 23 de ani de închisoare, „găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni”, conform Agerpres.
Hayssam Omar este un om de afaceri sirian care a fost implicat în criza jurnaliştilor români răpiţi în Irak în aprilie-mai 2005. Hayssam a fost arestat în Romania la 5 aprilie 2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here