Ciolacu îngroapă definitiv moțiunea de cenzură: Noi ar trebui să așteptăm decizia CCR

Foto: INQUAM/George Călin

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că ar trebui aşteptată decizia CCR în legătură cu moţiunea de cenzură, dar susţine că, în mod ”categoric” se va relua votul. Întrebat cum va face PSD acest lucru încât să fie cnstituţional sau dacă se va da votul pe această moşiune sau pe alta, Ciolacu a făcut declaraţii evazive, transmite News.ro.

”Nu consider că este un eşec pentru că în acest moment nu avem un vot”, a afirmat, luni seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă votul se va relua, Ciolacu a răspuns: ”Categoric”.

Liderul PSD susţine că, dacă se va ajunge la vot, moţiunea de cenzură va trece.

”În acest moment nu am avut un vot pe moţiune”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat cum va proceda PSD pentru ca demersul să fie constituţional, având în vedere că sesiunea extraordinară s-a încheiat, Ciolacu a precizat: ”Avem dreptul constituţional să depunem moţiune de cenzură în sesiune ordinară. Noi, începând de mâine intrăm în sesiune ordinară”.

În plus, Ciolacu a afirmat că seva da un vot pe moţiune, fie care este ”aceasta sau alta”.

Întrebat exact dacă votul va fi reluat pe această moţiune sau pe alta, Ciolacu a afirmat: ”Politic, noi ar trebui în acest moment să aşteptăm, pe această moţiune, decizia CCR. Putem să avem vot şi să vină CCR să spună că e neconstituţional şi să punem Guvernul la loc”.

Liderul PSD a precizat că primul termen a fost stabilit în 15 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here