Ciolacu, întrebat dacă îi este frică de Dragnea în libertate: Nu, eu mă bucur. Nu cred că îşi doreşte în acest moment un scandal fals în PSD, mai ales cu vârf de lance Codrin Ștefănescu

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu se teme de Liviu Dragnea, odată ce acesta a fost eliberat din panitenciar, şi consideră că ostul lider al PSD nu doreşte să devină ”un instrument al lui Iohannis de a face un presupus scandal”, transmite News.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la România TV, dacă se teme e Liviu Dragnea, odată ce acesta a fost eliberat şi a declarat: ”Nu, eu mă bucur.  Mă bucur că s-a luat o decizie corectă şi a fost eliberat, a avut această pârghie legală (…) Îmi pare rău de tot ceea ce a trebuit să treacă domnul Liviu Dragnea, uman”.

”În acest moment nu mai este membru de partid. În statut este prevăzut un astfel de lucru – în cazul în care eşti condamnat, automat nu mai eşti membru de partid”, a adăugat Marcel Ciolacu, precizând că, ulterior, nu este exclusă reprimirea lui Dragnea în parrid.

”Nu facem condamnări pe viaţă”, a mai afirmat liderul PSD.

Acesta susţine că s-ar întâlni cu Liviu Dragnea dacă i s-ar cere acest lcuru

”Să ştii că fiecare dintre noi suntem vremelnici în această poziţie de şef al PSD. Nu cred că domnul Dragnea îşi doreşte în acest moment un scandal fals în interiorul PSD, mai ales cu acel vârf de lance domnul Codrin Ştefănescu (…) Dragnea, ca Ciolacu, e plin de defecte, ca mulţi lideri, dar nu cred că e un om prost şi nu cred că doreste să devină un instrument al lui Iohannis de a face un presupus scandal”, a mai declarat prşedintele PSD.

Investigație Reuters: China colectează date genetice de la milioane de femei din întreaga lume. Testele prenatale, o armă a Partidului Comunist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here