Ciolacu, ironii la adresa lui Șerban Nicolae: „Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii”

Foto: INQUAM/George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni seară, afirmaţia lui Şerban Nicolae potrivit căreia excluderea sa de pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare echivalează cu scoaterea lui Hagi din echipă la Mondialele din 94: „Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni seară, la B1 TV, despre lipsa de pe listele de candidaţi a lui Şerban Nicolae şi faptul că acesta s-a comparat cu Hagi şi a răspuns: „Şi Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri împreună cu colegii, făceau scheme împreună cu colegii, că şi Hagi presupun că nu dădea atâtea goluri dacă restul de colegi nu-i dădeau pase. Şi politica este un joc de echipă. Dacă nici organizaţie din Bucureşti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regăsi pe listă, pentru mine a fost un mare semn de întrebare. Până să se supere Şerban, ar trebui să fie şi pentru el acest semn de întrebare”.

Ciolacu şi-a exprimat regretul că nu mai este coleg cu Şerban Nicolae, însă a precizat că nici Gabriela Firea, ca preşedinte al PSD Bucureşti şi niciunul dintre preşedinţii filialelor de sector ale PSD nu l-au propus pe Nicolae drept candidat pentru încă un mandat de parlamentar.

Întrebat dacă aceeaşi este situaţia şi în cazul senatorului Ecaterina Andronescu, Ciolacu a răspuns afirmativ.

„Nu ai ajuns parlamentar şi pe urmă nu mai ai nicio legătură cu organizaţia de bază care te-a propus. Patru ani trebui să ţii legătura şi să ajuţi oamenii respectivi”, a explicat el.

În ceea ce priveşte faptul nă nici Viorica Dăncilă nu are susţinere pentru aceste alegeri, liderul PSD a explicat că „este decizia organizaţiei de la Teleorman”.

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscris în partid sunt nişte luptători.

Răduleascu mai spune că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here