Ciolacu: Nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul la viaţă / Mesaj pentru Șoșoacă

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat, luni, în plenul Parlamentului, că nu susţine vaccinarea obligatorie, dar are dreptul la viaţă şi a apostrofat-o pe senatoarea Diana Şoşoacă că nu poată mască, transmite News.ro.

”Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a afirmat liderul PSD. În replică, Diana Şoşoacă şi-a pus botniţă.

UPDATE: Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a pus botniţă, înainte de a vorbi de la tribuna Parlamentului.

”I-am cerut lui Sfântului Nicolae să îmi aducă un cadou de aniversarea Constituţiei. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă, prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fubdamnetale au fost anulate de către Parlament, preşedinte şi premier”, a afirmat Diana Şoşoacă.

Aceasta a cerut ”Jos botniţa”.

”Rog reprezentantul CCR să aibă mai mult curaj, aşa cum a avut în Decizia 457 din 2020, în care au menţionat să starea de alerttă încalcă statul de drept, este creată atificial şi nu există fundament constituţional pentru existenţa acesteia. Trăiască România liberă, trăiască dreptul la liberă exprimare. Jos botniţa”, a mai afirmat Şoşoacă.
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Cred că nu este nici prima oară şi nu va fi nici ultima oară când am să spun că eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog, doamna colegă, să purtaţi mască sau să mă protejaţi să nu mă îmbolnăviţi”, a afirmat Marcel Ciolacu, în deschiderea discursului susţinut la Şedinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului dedicată aniversării a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei României.

Preşedintele Camerei Deputaţilor i s-a adresat senatoarei Diana Şoşoacă: ”Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază, doamnă”.

Nu este prima dată când Diana Şoşoacă este apostrofată, la una dintre şedinţele Senatului fiind apelat chiar numărul 112 pe această temă.

Expert: „Închizi grajdul după ce calul a fugit”. Restricțiile de călătorie vin prea târziu pentru a opri Omicron

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here