Ciolacu, „recviem” pentru Nicolicea: „Ce ştiu cu certitudine în acest moment, domnul Nicolicea nu mai este susținut”

Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că Eugen Nicolicea nu mai are susţinerea organizaţiei locale din care face parte pentru o nouă candidatură la alegerile parlamentare.

„Ce ştiu cu certitudine în acest moment, în organizaţia din care face parte domnul Nicolicea nu mai este susţinut”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă se vor mai afla pe listele parlamentare Şerban Nicolae şi Florin Iordache, Ciolacu a precizat: „Eu am spus că nu o să fie pe listele partidului parlamentari cu probleme penale şi o să mă ţin de cuvânt de acest lucru, pentru că aşa cred eu că este firesc. Nu-mi aduc aminte ca Şerban Nicolae sau Florin Iordache să aibă astfel de probleme”.

El a mai spus, întrebat dacă Viorica Dăncilă se va afla pe liste, că organizaţiile au independenţa de a face propuneri de candidaţi.

„Eu am luat o decizie: ca fiecare organizaţie să aibă independenţa în a face propuneri pentru candidaţi, atât de la locale, cât de la parlamentare. Cred că a fost o decizie corectă în ceea ce priveşte localele, cu toate că la Vrancea domnul Oprişan nu a ţinut cont de sfatul meu şi a luat o decizie şi acum trebuie să şi-o asume. (…) Doamna Dăncilă e membră la organizaţia Teleorman. Mâine am o întâlnire cu toţi preşedinţii de organizaţii să discutăm propunerile lor. Eu am transmis anumite criterii şi reguli pe care doresc să le respecte şi un îndemn de a găsi personalităţi în orice domeniu, şi în domeniul juridic, de a veni cu alte voci, cunoscute pe plan local şi naţional”, a adăugat liderul PSD.

1 COMENTARIU

  1. Jigodia asta, trebuia scos si condamnat pentru tradare din tara careia ia facut atata rau,nu numai de pe listele de vot.Cu derbedei si vagaboande(politice) gen niciolicea,ciordache,niciolaie,dancila,carmencita,votcuta,vipera fi-rea s.a.,pesd-ul neocomunist si bolsevik in niciun caz nu se va reforma,Chiar si cu personalitati,ca streinu cercel si rafila,unul urmarit penal,celalat descendent de securist tortionar,psd-ul nu va reusi sa fie ceace ar trebui sa fie un partid de centru stanga,si va continua sa musteasca si sa puta,tot a comunism si bolsevism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here