Ciolacu: „Să mă duc să-mi dau foc în fața DNA?”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, apreciază că „DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de guvernul PNL” şi promite că partidul pe care îl conduce nu va adopta măsuri de amnistie sau graţiere.

Întrebat duminică, într-o emisiune la B1 Tv, ce părere are despre informaţiile conform cărora mai mulţi lideri social-democraţi vor fi subiectele unor dosare deschise de DNA, Marcel Ciolacu a promis că formaţiunea pe care o conduce ca interimar nu va promova măsuri precum amnistii sau graţieri.

„Întotdeauna când au tăbărât pe PSD înainte de alegeri a văzut că PSD-ul a câştigat alegerile. Ce pot să vă spun cu certitudine că nu o să facem nicio modificare şi nu o să dăm nicio amnistie sau graţiere”, a afirmat liderul social-democrat.

Marcel Ciolacu a apreciat, de asemenea, că la DNA vor fi deschise multe dosare care vor avea ca obiect modul în care s-au făcut achiziţii în perioada pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

„Ce îmi cereţi dumneavoastră mie, să mă duc să îmi dau foc în faţa DNA-ului? Eu cred că DNA-ul va avea foarte mult de lucru în urma achiziţiilor directe făcute de Guvernul PNL. Nu o să comentez niciodată o decizie a unei instanţe”, a adăugat Ciolacu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here