Cioloș își deschide birou la Alexandria. Despre viitorul președinte: Aștept un mandat mai dinamic

Inquam Photos/George Călin

Preşedintele PLUS Dacian Cioloş spune că se aşteaptă ca mandatul viitorului preşedinte să fie mai dinamic decât a fost primul, iar şeful statului să adune toate forţele politice pentru modernizarea României, informează News.ro. 

Întrebat de jurnalişti la ieşirea din secţia de votare, ce aşteaptă de la viitorul preşedinte, Cioloş a răspuns: “Mă aştept în primul rând să fie un mandat mai dinamic decât a fost primul mandat pentru că am o convingere legat de rezultatul acestor alegeri, să adune forţele politice care vor modernizarea României şi în perioada imediat după aceste alegeri prezidenţiale să începem să pregătim acest proiect. Nu cred că trebuie să mai aşteptăm încă un an de zile ca să avem o majoritate parlamentară, care să lucreze clar pe un proiect pe termen lung în interesul României, ar trebui să facem cât mai repede”.

El a votat la o secţie din Alexandria şi crede că autorităţile trebuie să se uite cu mai mare atenţie la ceea ce se întâmplă în această zonă. 

“Cred că în această zonă cei care vor conduce România în viitorul mandat şi preşedintele, şi Guvernul şi parlamentarii ar trebui să se uite cu mai mare atenţie la ceea ce se întâmplă aici pentru că mi se pare important să nu mai facem doar drumuri ca să umplem conturile unor firme de partid, ci la capătul drumurilor respectiv să se găsească şi locuri de muncă şi oamenii să simtă că fac parte din aceeaşi Românie ca şi cei de la Cluj, să zicem, sau cei de la Timişoara  sau cei de la Sibiu”, a spus şeful PLUS.

Cioloș a mai anunţat că va avea un birou de europarlamentar în Alexandria.

Foto: INQUAM/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here