Cîţu: Ca preşedinte al PNL, voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de partid

  Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

  Premierul Florin Cîţu a afirmat că PNL a pierdut „baza” partidului în ultimii ani şi a adăugat că atunci când va fi preşedintele formaţiunii va readuce în PNL oamenii care s-au depărtat de partid, transmite News.ro.

  „Atunci când voi fi preşedintele PNL, voi asigura că voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de PNL în ultimii ani, oameni din sectorul privat, oameni care muncesc, oameni care plătesc taxe, impozite, oameni care cred în liberalism, oameni care se uită la noi şi aşteaptă modernizarea României, aşteaptă modernizarea României prin investiţii, nu prin cheltuieli cu asistenţa socială sau prin pomeni electorale. Acei oameni vreau să îi aduc înapoi, alături de mine în PNL, pentru că i-am pierdut. Am pierdut baza PNL în ultimii ani şi acei oameni vor veni alături de noi pentru că le vom arăta că se poate, nu numai lor, ci şi românilor, că atunci când investeşti te poţi dezvolta”, a declarat Florin Cîţu, vineri la Piatra Neamţ.

  1 COMENTARIU

  1. Am tot spus si o sa tot spun .Un procent semnificativ al votantilor de o viata ai PNL nu sau mai regasit in deciziile luate de presedintele PNL cu putina vreme inaintea alegerilor parlamentare .Pacat de parcursul exceptional al presedintelui PNL alaturi de presedinteșle Iohannis , cistigatori ai tuturor alegerilor anterioare celor parlamentare . Dezamagirea votantilor si a presedintelui ce si-a calcat – pe inima – si a sustinut , uneori nemeritat , toate deciziile PNl (toate pina la cele de imediat dinaintea alegerilor parlamentare )a fost vizibila si exprimata in lipsa votului si in lipsa sustinerii viitoare a presedintelui de partid . Un cumul de decizii inexplicabile ca necesitate imediata (toata lumea stie revolta aparuta in rindul cetatenilor in momentul luarii acestor decizii )aparute cu putina vreme inaintea alegerilor au determinat ca cel putin 10 procente dintre votantii PNL sa nu mai participe la vot . Singurul partid ce nu si-a putut atinge targhetul a fost PNL.Acela a fost momentul de ruptura intre presedintele tarii (fost sef PNL ) si actualul presedinte ce contrar tuturor asteptarilor nu a plecat din structurile de putere ale partidului la nivel inalt si a incercat (reusit )sa isi asigure postul de sef al Camerei . Reprosurile membrilor PNL au venit imediat . Mai mult decit atit contrar trendului de schimbare aparut in PNL o data cu numirea noului premier CITU -Apa care nu curge balteste – fostul premier candideaza la sefia PNL. Apare de nici unde si o motiune de cenzura impotriva guvernului CITU doar la citeva luni de la votul in parlament (oare cine se doreste a fi ajutat ) , motiune ce nu are nici cea mai mica sansa de reusita ca si alegerile anticipate atit de des invocate de seful PSD .Presedintele Iohannis este singurul decident ce propune un premier desemnat ce va incerca sa atraga o majoritate si numele lui nu este L.O. .Alegerile anticipate nu pot fi demarate decit in consens general si cu aprobarea presedintelui – lucru aproape imposibil de realizat .Cistigatorul functiei de sef al PNL va fi depozitarului acceptului presedintelui , al votului organizatiilor PNL din teritoriu urmare si a alegerilor ce vor avea loc curind ,al excelentei deciziilor luate ce au redus aproape la zero efectele pandemiei , al obtinerii banilor din PNNR ce vor veni exact cu putina vreme inaintea alegerilor generale din PNL.Probabil nu va este greu sa aflati cine este cistigatorul .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here