Cîțu: Nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, atâta timp cât voi fi prim-ministru

Foto: INQUAM-Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a dat asigurări, luni, în debutul Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, că rectificările bugetare se vor realiza în cadrul Guvernului României, „nu la partid”, atâta vreme cât va deţine funcţia de prim-ministru, transmite Agerpres.

„Nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, atâta timp cât voi fi prim-ministrul României. Toate aceste lucruri se vor face în Guvernul României, fără niciun fel de criterii politice”, a precizat Cîţu.

El a subliniat că este necesară implicarea tuturor primarilor în vederea atragerii fondurilor europene, inclusiv a celor provenite din PNRR.

„Această guvernare este diferită. De aceea sunt astăzi aici, să vă asigur că eu am nevoie de toată lumea, de toţi primarii şi de toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România. Cele 76,2 miliarde de euro din fonduri europene şi PNRR trebuie implementate de toată lumea, de toţi primarii, de toţi preşedinţii de consilii judeţene. Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani”, a spus premierul.

Numărul doi de la Vatican, despre abuzurile sexuale: „Va fi probabil un moment extraordinar de suferinţă. Dar nu trebuie să ne temem de adevăr”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here