Cîţu: Suntem pregătiţi nu numai de valul 4, ci și să depăşim pandemia

Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni seară, la Constanţa, că autorităţile nu sunt pregătite doar de valul 4, ci sunt pregătite să depăşească pandemia de coronavirus, transmite News.ro.

Florin Cîţu a fost întrebat de jurnalişti, înainte de a intra în Casa de Cultură din Constanţa, unde au loc alegeri pentru şefia organizaţiei judeţene, dacă suntem pregătiţi de valul 4.
„Suntem pregătiţi nu numai de valul patru, suntem pregătiţi să depăşim pandemia. Sunt sigur că şi Ministerul Sănătăţii este pregătit, deci nu ar trebui să fie nicio problemă, avem dozele de vaccin”, a transmis premierul.
De asemenea, întrebat ce măsuri de relaxare vor fi luate de la 1 august, Florin Cîţu a răspuns: „Nu foarte multe, rămânem cam cu ce avem acum, masca rămâne la interior, dar cred că ceea ce avem acum este foarte bine şi văd că toate lumea se bucură de aceste măsuri”.

1 COMENTARIU

  1. In fiecare zi avem cite o veste buna : PIB-ul Romaniei creste ca Fat Rrumos din lacrima – rectificarea bugetara este pe plus (nu a mai fost demult ) – Cresterea economica este si ea peste graficul scontat – inca o organizatie PNL renunta la al mai sustine pe fostul premier ce a pierdut alegerile parlamentare , pandemia se chinuie si ea – Rosia Montana intra in patrimoniu UNESCO- o parte din zacamintele de aur vor fi probabil accesibile (ne vom trezi cu buzunarul plin )-.Autostrazile intra si ele in modul de lucru continuu – pentru caile ferate romane vor sosi sume mari de bani din PNNR .Este un progres vizibil .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here