Ciucă, despre Primăria Capitalei: Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat / De ce nu-l susţine PNL pe Nicuşor Dan

Foto: INQUAM / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti, dacă nu se va găsi un alt candidat comun, care să nu fie membrul niciunuia dintre cele două partide, PNL va avea propriul candidat.

Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, la Digi 24, că electoratul PNL din Bucureşti nu ar fi de acord cu susţinerea lui Cristian Popescu Piedone pentru Primăria Bucureşti.

Întrebat ce se va întâmpla dacă medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi susţinut de coaliţie, Ciucă a declarat: ”Avem planul B, avem planul C. Cât de mult aş dori să devoalez un plam, dar nu o fac. Dacă va fi nevoie, PNL, într-o situaţie de extremă urgenţă, va avea propriul candidat, nu este o problemă”, potrivit News.ro.

Liderul PNL a afirmat că există în partid resursa umană necesară, dar a reiterat ideea că se va ajunge la această situaţie doar într-o situaţie extremă.

”Dacă identificăm un candidat comun din afara celor două partide este posibil să luăm o decizie în acest sens”, a spus Ciucă.

Întrebat de ce PNL nu-l susţine pe Nicuşor Dan, liderul PNL a explicat că formaţiunea a reuşit să determine o alianţă pentru europarlamentare şi pentru unele judeţe la alegerile locale.

”Ar fi absolut de neînţeles, atât timp cât Nicuşor Dan nu vrea să fie membru al PNL, să avem această alunecare către relevanţa candidturii sale către Primăria Bucureşti”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al coaliției la Primăria Capitalei / Declarații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here