Claudia Pătrășcanu, despre divorțul de fiul lui Niculae Bădălău: Au fost lucruri grele, întâmplări urâte. Eu și copiii am fost dați afară din casă

Cântăreața Claudia Pătrășcanu, nora lui Niculae Bădălău, unul dintre liderii importanți din PSD, a explicat ce a determinat-o să divorțeze de fiul deputatului, Gabi Bădălău.

Întrebată dacă este adevărat ce a scris presa despre scandalurile din familia sa și despre faptul că ar fi fost agresată fizic, Claudia Pătrășcanu a răspuns:

Au fost. Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte, dar tot ce s-a întâmplat și fiind vorba despre o instanță, clar, se vor regăsi la dosar.

Am tot spus că lucrurile se vor schimba, că va fi bine, m-am tot rugat neîncetat, dar niciodată nu mi-am dorit ca eu și copiii să plecăm vreodată din casa unde ei s-au născut, unde ei au crescut, dar dacă așa s-a vrut ca noi să plecăm din casă… Pentru că am fost dați afară din casă, nu am plecat eu niciodată.

Și n-aș fi făcut lucrul acesta. Dar, dacă aș fi fost înțeleasă și s-ar fi dorit acel divorț. A fost mai ușor să spună: ‘Vreau să dispari din casa aceasta’„, a povestit Claudia Pătrășcanu la Antena 3.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț în care se discută în primul rând custodia celor doi copii, dar și partajul. Artista a cerut și a obținut mutarea procesului de la Judecătoria Bolintin Vale, acolo unde locuiește famila Bădălău, la o instanță din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here