Claudiu Târziu, lider AUR: Gâdea este „rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină”. Apoi a şters

Claudiu Târziu, unul dintre cei doi lideri ai AUR, l-a atacat pe Mihai Gâdea, după ce participase în emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ulterior, însă, a intervenit asupra postării vehemente, „editând-o”.

  • „Boxul e șah cu pumnii. Politica, pînă la măsuri concrete, este box cu vorbe. Eu am făcut și box, am jucat și șah. Însă, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru – taman ce nu a fost Mihai Gidea, în emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, în care am fost invitat.
  • Mă uităm uimit la inconștientul rujat, vopsit și pomădat ca o cocotă masculină.
  • Iar Ungureanu de la USR e atît de subțirel la minte încît, în pauză, caută pe net ce înseamnă cuvîntul zelot. Și deși a văzut că am dreptate, continuă să spună că nu am folosit bine cuvîntul. Ce nu am apucat să-i spun clar în emisiune este că religia pe care o slujește extrem e satanismul neomarxist. Am spus ceva, dar au sărit toți pe mine.
  • A fost prima și ultima oară cînd am mers la emisiunea lui Gidea. Pierdere de vreme, vorbărie calpă, obrăznicie din partea moderatorului, ‘jurnalism’ de ambuscadă.
  • Nu există termen de comparație cu prestația lui Răzvan Dumitrescu, de la același post, care s-a purtat corect și civilizat. Prin urmare, nu judec Antenele pausal”.

Ulterior, Claudiu Târziu a editat ulterior postarea, scoţând următorul paragraf: „Mă uităm uimit la inconștientul rujat, vopsit și pomădat că o cocotă masculină”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here