Clotilde Armand: Am fost la Poliţia Locală Sector 1. Gata cu poliția politică și înțelegerile cu interlopi

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost la sediul Poliţiei Locale de sector, unde le-a transmis responsabililor să înceteze cu practicile din timpul vechii administraţii. Gata cu: poliția politică, cu datul în judecată și intimidarea jurnaliștilor, achizițiile frauduloase și înțelegerile cu diverse clanuri interlope, construcțiile ilegale și șantierele abuzive sau de lipsa reacției atunci când este solicitat ajutorul”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Postarea integrală a lui Clotilde Armand:

  • „Am fost împreună cu echipa mea să vedem ce se întâmplă la Poliția Locală Sector 1 și am discutat cu toată conducerea acestei instituții (șeful cel mare era în concediu…).
  • Cred că mesajul meu a fost foarte bine înțeles de toți directorii de departamente din Poliția Locală. Gata cu: poliția politică, cu datul în judecată și intimidarea jurnaliștilor, achizițiile frauduloase și înțelegerile cu diverse clanuri interlope, construcțiile ilegale și șantierele abuzive sau de lipsa reacției atunci când este solicitat ajutorul.
  • Cine nu a înțeles asta nu mai are ce caută în instituția poliției. Poliția Locală Sector 1 trebuie să devină un exemplu pentru bucureșteni, din acest moment Poliția Locală Sector 1 este obligată să respecte legea aplicând-o în litera și spiritul ei. Știu că această reformă nu se face peste noapte dar am toate convingerea că va redă încrederea cetățenilor.
  • După această vizită am desigilat biroul primarului. Am semnat procesul de predare-primire cu vechea administrație și au început să ajungă la mine mulți metri cubi de dosare din diverse departamente ale primăriei. Am organizat deja echipe de IT-ști în toată primăria care vor lupta să spunem adio birocrației și hârtiilor inutile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here